ΗΡΑ ΠΑΝΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΑ

ΜΟΝΟ ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΙ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
ΑΠΛΑ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
Πυθαγόρας
   

Δελτίο Τύπου 1, Σάμος 19-8-«2003»

«Επί δεκαετίες τώρα εμείς οι Έλληνες Eθνικοί, δηλαδή όσοι από τους Νεοέλληνες εισέτι σεβόμαστε και τιμούμε τα 'ειωθότα και νομιζόμενα' των προγόνων μας αληθινών Ελλήνων, μέναμε σιωπηλοί με στωϊκή υπομονή μπροστά στη συστηματική -και διόλου τυχαία- παραμέληση ή υποβάθμιση της μνημειακής ή ζώσης εθνικής μας παραδόσεως, από ένα ‘Ελληνικό’ Κράτος ουσιαστικά υπόδουλο σε έναν οικονομικοθρησκευτικό κολοσσό του οποίου τα φυσικά, πολιτισμικά και λογικά συμφέροντα δεν προϋποθέτουν ούτε καν στον ελάχιστο βαθμό κάποιον σεβασμό για την αληθινή (δηλαδή την προχριστιανική) εθνική μας παράδοση.

Τον τελευταίο όμως καιρό, ως παρενέργεια ίσως κάποιων πρώτων προσπαθειών να αρθρωθεί οργανωμένα και ο δικός μας λόγος μέσα στη νεοελληνική κοινωνία, διδαχθήκαμε με αρκετά βίαιο τρόπο ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να εξακολουθούμε να σιωπούμε μπροστά στον ‘ήσυχο πόλεμο’ που καθημερινά πλέον διεξάγεται σε πλήρη κλίμακα ενάντια στον πραγματικό Ελληνισμό.»

Με το πρώτο τμήμα του αρχικού Δελτίου Τύπου του Ύπατου Συμβουλίου Ελλήνων Εθνικών (Ιούλιος 1997) ξεκινάμε εμείς οι Έλληνες Εθνικοί της Σάμου την πρώτη μας επικοινωνία με τους συμπολίτες μας. Την επικαιρότητα του κειμένου αυτού ήρθαν να επιβεβαιώσουν τις προηγούμενες ημέρες τα γεγονότα της επίσκεψης στο νησί μας του κου Παρασκευαΐδη (αλλιώς γνωστού και ως Χριστόδουλου).

Το δημοτικό συμβούλιο Βαθέος ανακήρυξε τον κο Παρασκευαΐδη επίτιμο δημότη Βαθέος και μάλιστα του έδωσε και το χρυσό κλειδί της πόλης. Ο εν λόγω κύριος όχι μόνο δεν άξιζε καμίας τιμής (τι πρόσφερε άραγε στη Σάμο;) αλλά του άξιζε η περιφρόνηση (που σωστά στην προηγούμενη επίσκεψή του στο Πυθαγόρειο εκφράστηκε με την απλή επίδοση μιας προτομής του Πυθαγόρα από τον τότε Δήμαρχο (και πολύ ήταν)) όχι ως φυσικό πρόσωπο βέβαια, αλλά ως επικεφαλής ενός δόγματος το οποίο στεκόταν πάντα ενάντια στον Ελληνισμό, ήταν πάντα με τους Οθωμανούς, διέλυσε τα Ιερά μας και στη συνέχεια έβαλε τους υπηρέτες του να διαστρεβλώσουν την Ιστορία μας για να μην φανεί η ενοχή τους, και επίσης βιάζει καθημερινά τις συνειδήσεις των Ελλήνων ακόμα και στην νηπιακή ηλικία, και όλα αυτά προς δόξα και τιμή της τσέπης των στελεχών του.

Ευλόγως αναρωτιόμαστε αν το Δημοτικό Συμβούλιο Βαθέος βρισκόταν στην περίοδο της τουρκοκρατίας θα έπαιρνε άραγε το μέρος του «παραμείνετε δούλοι των Οθωμανών» της γνωστής πατερικής διδασκαλίας της Ορθοδόξου Εκλησίας ή θα συντασσόταν με την Αδελφική Διδασκαλία του Κοραή και της Επανάστασης;
Και στον λόγο του ο κος Δήμαρχος γιατί επαίνεσε αλήθεια τις πολιτικές παρεμβάσεις του κου Παρασκευαΐδη; Είναι αυτό μήπως προσήλωση στη Δημοκρατία (που, ως γνωστόν, για τους Πατέρες του Χριστιανισμού αποτελούσε «πολίτευμα του Σατανά», «civitas diaboli») ;

Δεν μένει παρά σε εμάς πλέον, να δηλώσουμε ανοιχτά στους συμπολίτες μας:

1. Δεν θα αναγνωρίσουμε ποτέ κανέναν παπά ως... «πατέρα» μας.

2. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη φιλότουρκο στάση της επίσημης Ορθοδόξου Εκκλησίας, της οποίας τώρα ηγείται ο κος Παρασκευαΐδης, σε κρίσιμες για το Έθνος μας στιγμές, όσο και αν κάποιοι θέλουν να ξεχάσουμε.

3. Δεν θα σκύψουμε ποτέ το κεφάλι μας στους ανθέλληνες παπάδες της εκκλησιαστικής ιεραρχίας ούτε στον ξενόφερτο «θεό» τους.

4. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη διάλυση και κονιορτοποίηση του Ηραίου μας και τόσων άλλων καλλιτεχνημάτων του νησιού μας από τους καλόγερους και τους φανατικούς χριστιανούς των οποίων σήμερα ηγείται ο κος Παρασκευαΐδης, και την στη συνέχεια διαστρέβλωση της σχετικής ιστορίας από τους υπηρέτες του ιουδαιοχριστιανικού δόγματος.

Με αυτή την πρώτη μας παρέμβαση στο Σαμιακό λαό θέλουμε να κάνουμε σαφές ότι ως Έλληνες κατά τα πάτρια, Έλληνες στη Θρησκεία και στο Έθος, υπάρχουμε και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε στο νησί μας, σε πείσμα των κάθε λογής δούλων που μας περιτριγυρίζουν.

Ένωση Σαμίων Εθνικών
http://samos.ysee.gr

με την υποστήριξη του
Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών
http://www.ysee.gr

 
   
 
   
   
   
   
 

 

   
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Με την υποστήριξη του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ)

Επικοινωνήστε μαζί μας